Struktur

Hjemmesiden har en menu i toppen med hovedområderne. Når du klikker på et af dem, får du en menu i venstre side, hvorfra du kan klikke dig videre.

Værktøjer

I højre side finder du en række værktøjer. Du kan for eksempel søge, få siden læst op, udskrive siden og flere andre ting.

Handicaptilgængelighed

Vi arbejder på at gøre siden mere tilgængelig for handicappede. Hvis du har problemer med at læse teksten, kan du få teksten læst op via "Læs tekst op" i højre side.

Browsere og skærme

Hjemmesiden er foreløbig designet til 800*600 pixel, så flest muligt kan se siden uden at skulle scrolle på tværs. Vi arbejder på, at designet skal tilpasse sig vinduesstørrelsen. Siderne er ikke optimeret til en bestemt browser.

PDF-filer

En række dokumenter er tilgængelige fra hjemmesiden som PDF-filer. For at kunne læse PDF-filer skal du have Adobe Reader installeret på din pc. Adobe Reader kan hentes gratis hos Adobe.

Privatlivspolitik

På siden om privatlivspolitik kan du læse, hvilke oplysninger vi indsamler om besøgende på regionens hjemmeside, og hvad vi bruger oplysningerne til.
Gå til siden om privatlivspolitik.

E-mail

Regionen tager mod e-mail fra både borgere og virksomheder. E-mail og dokumenter, der er vedhæftet e-mail, bliver behandlet på samme måde som almindelig papirpost. Du kan vælge at sende mail til os som sikker e-mail. Læs mere om e-mail i regionen her.

Kontakt

Webredaktør Camilla Louise Rasmussen, tlf. 7842 0181 eller mail cammra@rm.dk.